ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

20-144

Дата реєстрації:

15.02.2022

Проголосовано:

15.02.2022 12:03:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20-144



Проєкт



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ДВАДЦЯТА СЕСІЯ



Р І Ш Е Н Н Я



15 лютого 2022 року смт Марківка № 20 – 144/2022



Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Єременку Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву гр. Єременка Анатолія Миколайовича про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, розташованої в межах с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області, керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 22, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Марківська селищна рада



вирішила:




  1. Надати дозвіл гр. Єременку Анатолію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства (угіддя – рілля) за рахунок земель сільськогосподарського призначення, розташованої в межах с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області.

  2. Розроблений проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.

  3. Термін дії дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА