ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

20-119

Дата реєстрації:

15.02.2022

Проголосовано:

15.02.2022 11:44:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20-119



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ДВАДЦЯТА СЕСІЯ



Р І Ш Е Н Н Я



15 лютого 2022 року смт Марківка № 20-119/2022



Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Карла Маркса», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Гераськівській сільській раді (контур № 237), Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву фермерського господарства «ПЛАХОТЯ» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Карла Маркса», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Гераськівській сільській раді (контур № 237), Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про Державний земельний кадастр», ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», постановою Кабінету Міністрів від 23.05.2012 р. № 513 «Про затвердження порядку проведення інвентаризації земель», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Законом України від 10.07.2018 року № 2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Марківська селищна рада



вирішила:




  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Карла Маркса», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Гераськівській сільській раді (контур № 237), Старобільського району Луганської області.

  2. Передати в оренду фермерському господарству «ПЛАХОТЯ» земельну ділянку, загальною площею 7,600 га, (кадастровий номер – 4422582200:06:001:0091) – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя – рілля), за рахунок земель сільськогосподарського призначення, за адресою: Гераськівська сільська рада Старобільського району Луганської області, на строк до дня державної реєстрації права власності на дану земельну ділянку.

  3. Орендну плату за користування земельною ділянкою встановити у розмірі 7% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки на рік.

  4. Зобов’язати фермерське господарство «ПЛАХОТЯ» укласти договір оренди земельної ділянки відповідно до діючого законодавства.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА