ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

20-028

Дата реєстрації:

15.02.2022

Проголосовано:

15.02.2022 10:35:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20-028



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА Проєкт



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ДВАДЦЯТА СЕСІЯ



Р І Ш Е Н Н Я



15 лютого 2022 року смт Марківка № 20-28/2022









Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мередову Максату Арслановичу, за адресою: с. Височинівка , на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області


Розглянувши заяву гр. Мередова Максата Арслановича про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва строком на 15 років, орієнтовною площею 0,6000га. за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93, 122, Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», сесія селищної ради



вирішила:



1.Надати дозвіл гр. Мередову Максату Арслановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 15 років, орієнтовною площею 0,6000га. для городництва (угіддя-рілля) за рахунок земель сільськогосподарського прзначення за адресою: 92411 Луганська обл. Старобільський р-н с. Височинівка , на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Краснопільській сільській раді Старобільського району Луганської області.



2.Розроблений проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.



3.Термін дії дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.



4.Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА