ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

18-099

Дата реєстрації:

21.01.2022

Проголосовано:

21.01.2022 13:07:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18-099



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ



Р І Ш Е Н Н Я



21 січня 2022 року смт Марківка № 18-99/2022



Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки, у приватну власність, гр. Бондарю Івану Олеговичу, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву гр. Бондар Алли Михайлівни, яка є представником неповнолітньої дитини Бондаря Івана Олеговича, згідно рішення виконавчого комітету Марківської селищної ради Луганської області № 4 від 25.10.2021 року, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки, у приватну власність, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Марківська селищна рада



вирішила:




  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки, площею 2,0000 га, кадастровий номер 4422555100:10:003:0078, у приватну власність, гр. Бондарю Івану Олеговичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області.

  2. Розроблена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.

  3. Термін дії дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА