ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

16-135

Дата реєстрації:

20.12.2021

Проголосовано:

20.12.2021 11:52:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16-135



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ 

(позачергова)



Р І Ш Е Н Н Я



______________ смт Марківка №



Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт Марківка, Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяви гр. Склярова Владислава Юрійовича, гр. Єфіменка Володимира Анатолійовича про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, розташованих в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт Марківка, Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 22, 33, 791, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Марківська селищна рада



вирішила:




  1. Надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам зі зміною цільового призначення, для ведення особистого селянського господарства, розташованих в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт Марківка, Старобільського району Луганської області (згідно додатку).

  2. Земельні ділянки утворюється шляхом поділу земельної ділянки з кадастровим номером 4422555100:08:010:0069, який буде змінено в процесі поділу земельної ділянки.

  3. Розроблений проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.

  4. Термін дії дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА



Додаток



до рішення сесії Марківської селищної ради



від ________ № _________



Список осіб, яким надається дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства
























№ з/п П.І.Б Орієнтовна площа, га Угіддя
1 Скляров Владислав Юрійович 2,0000 Рілля
2 Єфіменко Володимир Анатолійович 2,0000 Рілля


Селищний голова Ігор ДЗЮБА