ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

16-063

Дата реєстрації:

20.12.2021

Проголосовано:

20.12.2021 11:00:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16-063



                                                                                                                                                                                Проєкт



                                                                        МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



                                                                                ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ

(позачергова)



Р І Ш Е Н Н Я



__________________ смт. Марківка №



Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заікі Петру Семеновичу, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву гр. Заіки Петра Семеновича, про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтованою площею 2,00 га (угіддя-пасовище), що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12,22,33,79,116,118, 121, 122 Земельного кодексу України, Марківська селищна рада



в и р і ш и л а:



1.Надати дозвіл гр. Заікі Петру Семеновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, (угіддя - пасовища) орієнтованою площею 2,00 га, за рахунок земель сільськогосподарського призначення за адресою: с.Виноградне, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області.



2.Розроблений проєкт щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.



3.Термін дії дозволу на розроблення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1(один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.



4.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА