ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

16-035

Дата реєстрації:

20.12.2021

Проголосовано:

20.12.2021 10:41:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16-035



Проєкт



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ

(позачергова)



Р І Ш Е Н Н Я



______________ смт. Марківка №









Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шапкіній Валентині Василівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області


Розглянувши заяву гр.Шапкіної Валентини Василівни про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, угіддя-пасовища, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області, керуючись ст.143,144 Конституції України, ст.26,33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12,118,121,186 Земельного кодексу України Марківська селищна рада



вирішила :



1.Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Шапкіній Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства,що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області.



2.Передати у власність гр. Шапкіній Валентині Василівні земельну ділянку загальною площею 2,00 га (кадастровий номер 4422588800:12:006:0115) для ведення особистого селянського господарства (угіддя-пасовища) за рахунок земель сільськогосподарського призначення, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області.



3.Рекомендувати протягом шести місяців після отримання рішення, зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно право приватної власності на земельні ділянки та отримати Витяги з держаного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельні ділянки.



4.У місячний термін після здійснення державної реєстрації, надати копії Витягів з держаного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельні ділянки до Марківської селищної ради.



5.Використовувати земельні ділянки за цільовим призначенням з дотриманням вимог статей 91, 103 Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів.



6.Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно



7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну діючу комісію з



питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного



середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА