ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

15-091

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

10.12.2021 13:52:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15-091



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



_____________ смт. Марківка №



Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лисаку Володимиру Дмитровичу, гр. Лисаку Валерію Дмитровичу для ведення товарного виробництва, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву гр. Лисаку Володимиру Дмитровичу, гр.Лисаку Валерію Дмитровичу власника сертифікату на право на земельну частку (пай) колишнього КСП «Марківське», (сертифікат ЛГ №0022342)про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №1444(сіножаті), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області, згідно Земельного кодексу України, Закону України «про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марківська селищна рада



в и р і ш и л а:



1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №1444 (сіножаті), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, гр. Лисаку Володимиру Дмитровичу, гр.Лисаку Валерію Дмитровичу, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) колишнього КСП «Марківське», розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області.



2.Передати у спільну-сумісну власність гр. Лисаку Володимиру Дмитровичу, гр.Лисаку Валерію Дмитровичу земельну ділянку загальною площею 1,5664га, кадастровий номер 4422588800:12:028:0114 з цільовим призначенням 01.01. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя-сіножаті), розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області.



3.Протягом шести місяців після отримання рішення, зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно право приватної власності на земельні ділянки та отримати Витяги з держаного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельні ділянки.



4.У місячний термін після здійснення державної реєстрації, надати копії Витягів з держаного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельні ділянки до Марківської селищної ради.



5.Використовувати земельні ділянки за цільовим призначенням з дотриманням вимог статей 91, 103 Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів.



6.Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.



7.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА