ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

15-081

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

10.12.2021 13:24:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15-081



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



_______________ смт Марківка №









Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Білець Олександру Володимировичу для сінокосіння і випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області за адресою: с.Виноградне Старобільського району Луганської області


Розглянувши заяву гр. Білець Олександра Володимировича, про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області за адресою: с.Виноградне Старобільський район Луганська область; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12,93,124,126,186 Земельного кодексу України, Марківська селищна рада



в и р і ш и л а:



1.Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Старобільського району Луганської області, за адресою: с.Виноградне Старобільського району Луганської області.



2.Передати в оренду гр. Білець Олександру Володимировичу земельну ділянку, загальною площею 6,00 га, (кадастровий номер – 4422588800:11:001:0010) – для сінокосіння та випасання худоби (угіддя – пасовища),строком на 15 років, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області, за адресою: с.Виноградне Старобільського району Луганської області.



3.Орендну плату за користування земельною ділянкою встановити у розмірі 3% від нормативно грошової оцінки вартості земельної ділянки на рік.



4.Зобов’язати гр. Білець Олександра Володимировича укласти договір оренди земельної ділянки відповідно до діючого законодавства.



5.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА