ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

15-079

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

10.12.2021 13:22:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15-079



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



______________ смт Марківка №



Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 98)



Керуючись ст. 12, 19 Земельного кодексу України, Законом України « Про Державний земельний кадастр», ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», постановою Кабінету Міністрів від 23.05.2012 р. № 513 «Про затвердження порядку проведення інвентаризації земель», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Законом України від 10.07.2018 року № 2498-VIII«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,сесія селищної ради



вирішила:




  1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених часток (паїв) колишнього КСП «Пам’ять Леніна» угіддя – пасовища, розташовані в контурі № 98 (площа 7,00 га) згідно проекту роздержавлення і приватизації земель КСП «Пам’ять Леніна» Марківського району Луганської області, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кабичівській сільській раді Старобільського району Луганської області.

  2. Замовити у суб’єкта господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону, розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок.

  3. Укласти тристоронній договір між Марківською селищною радою (замовник), гр. Рункевич Станіславом Петровичем та суб’єктом, який має право на проведення робіт із землеустрою (виконавець).

  4. Відповідно до заяви гр. Рункевич Станіслава Петровича провести оплату розробки технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур №98).

  5. Розроблену технічну документацію із землеустрою затвердити згідно чинного законодавства.

  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА