ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

15-046

Дата реєстрації:

10.12.2021

Проголосовано:

10.12.2021 11:57:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15-046



ПРОЄКТ



МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



__________ 2021 рік смт Марківка № ____



Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 664, у приватну власність, гр. Жуку Михайлу Васильовичу, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області



Розглянувши заяву гр. Жука Михайла Васильовича, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 664, у приватну власність, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 81, п.п. 16, 17, 21 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, ст. 3,5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Марківська селищна рада



вирішила:




  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 664, площею 0,7364 га, у приватну власність гр. Жуку Михайлу Васильовичу, який є власником земельної частки (пай) колишнього КСП «Радянська Україна» (рішення Марківського районного суду № 2-238(2006) від 14.04.2006 року, сертифікат серія ЛГ № 0055182) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Старобільського району Луганської області.

  2. Розроблена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.

  3. Термін дії дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.



Селищний голова Ігор ДЗЮБА