ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15-104

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

______________ смт Марківка №

Про внесення змін до рішення 2 сесії 24 скликання № 2/7 від 19.07.2002 року «Про видачу Державних актів на право приватної власності на землю громадянам Марківської селищної ради»

Розглянувши заяву гр. Світлицького Віктора Харламтійовича, про внесення змін до рішення 2 сесії 24 скликання № 2/7 від 19.07.2002 року «Про видачу Державних актів на право приватної власності на землю громадянам Марківської селищної ради», у зв’язку з помилкою у написанні по батькові; керуючись ст. ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марківська селищна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до рішення 2 сесії 24 скликання № 2/7 від 19.07.2002 року «Про видачу Державних актів на право приватної власності на землю громадянам Марківська селищна рада», а саме в списку громадян Марківської селищної ради, яким безкоштовно передаються присадибні земельні ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд і ведення особистого селянського господарства «Світлицький Віктор Іванович» замінити на «Світлицький Віктор Харламтійович».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА